Eske Johnny Thomsen

 

Jeg er født i Rødovre; i maj måned. Jeg har en dejlig dreng, Keith Henrik på 36 år.

Jeg er uddannet som astrolog hos Poul Mahler Dam. Jeg har arbejdet som Healer og regressionsterapeut.
Tidligere har jeg arbejdet med lidt af hvert; som Roadie og lydmand for danske rockbands i tresserne. Jeg blev Taxa chauffør, og senere blev jeg vognmand, indtil en lastbil i 1983 kørte op bagi min Taxa, hvorved jeg fik smadret min ryg. Efter en mislykket revalidering fik jeg førtidspension.
 
Min far var healer, (Kvaksalver) som det blev det kaldt for nogle år siden. Hans navn var N. A. Thomsen og havde tre kliniker på sjælland. At se mirakler, var noget jeg så ugentligt. Så selv om mine forældre ikke syntes at jeg skulle døbes, blev jeg døbt, da jeg var 13 år, af egen fri vilje.

Tiden gik og jeg blev gift med Keiths mor Gudrun. Gudrun syntes jeg havde talent som kunstmaler, så jeg fik lavet et atelier til hende, og hun blev inspireret og begynte at tro på det, hun begynte at gå til undervisning hos professor Svend Vig Hansen og andre kunstnere. Efter seks år blev vi skilt, og gik vi hver til sit.

Da hun mange år senere døde, efterlod hun mig en del kristne ikoner, som nu søger nogle hjem at være i. (se slideshow.)


Efter nogle turbulente år, startede jeg med at dyrke Yoga, Meditation og Dans. Som min dansepartner fik jeg Maria, og som ret hurtigt blev min kæreste og senere hustru. det gik heller ikke,  jeg blev skilt igen efter syv år.

Jeg blev Frimurer i 1996, det ændrede mit liv til det bedre.
Nu kom jeg i proces med at finde mig selv. Det forsatte jeg med indtil maj 2006, hvor jeg mødte et nyt  fællesskab. Nu er jeg i healing, kærlighed, lys og glæde.

Tror på min højere magt (GUD & JESUS)

Det var lidt om mit liv

Gud give dig sindsro og fred
 

Eske Johnny Thomsen
Vognmandmarken 76 st. tv.
2100
KBH. Ø
Denmark
johnny@eske-thomsen.dk

mobil: 40 41 77 92